Инфо

18. јул 2018.18. јул 2018.
ШАБАЧКЕ КОЊИЧКЕ СВЕЧАНОСТИ
За викенд 21. и 22. јула, од 16 часова

ШАБАЧКЕ КОЊИЧКЕ СВЕЧАНОСТИ

Током предстојећег викенда, у суботу и недељу – 21. и 22. јула, Шабачки хиподром биће поприште окршаја најбољих галопера ових простора на седмим Шабачким коњичким свечаностима, дводневном празнику галопа, како поклоници коњичког спорта називају овај догађај. Као најава традиционалне манифестације, прошле среде у Градској кући уприличена је конференција за медије на којој су учествовали представници организатора и учесника, док су извучена и стартна места у највећој трци.
Према установљеном распореду,у трци "Меморијал краља Александра", уписана грла ће бити на следећим стартним позицијама:
1.Rhett Butler
2.Sunshine girl
3.Merion
4.Rabi
5.Jaafi
6.Argentario
7.Smiling
8.Ornament
9.Ile de France
10.Atila Trlić
11.Ogon
12.Ivo Dzima
Галопери ће се, током два дана свечаности, на шабачкој стази надметати у још девет трка – међу којима су окршаји на 1.600 м – Женска и Шабачка миља, Меморијал Драгана Киће Поповића на 1.800, Омице и ждрепци на 2.000 и Двогодачки куп на 1.350м.
Организатори КК “Џокеј клуб Шабац” и Туристичка организација града Шапца најављују и богат пратећи програм. Традиционално ће бити изабрана најшармантнија дама на Шабачком хиподрому, уз ревију шешира модне куће “НФ шешири и асесоари” из Новог Сада. У паузама између трка посетиоци могу уживати у паради фијакера и избору најлепше запреге, а спремност у трци на 100 метара показаће и јахачи.

Опширнија најава догађаја у штампаном издању.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa