Инфо

8. август 2023.8. авг 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Потписан уговор вредан 2,3 милиона динара за унапређење софтвера за електронску писарницу у Љубовији

Министар задужен за равномерни регионални развој Един Ђерлек и председник Општине Љубовија Милан Јовановић потписали су Уговор о суфинансирању пројекта унапређења постојећег софтвера за електронску писарницу, која представља један од стратешких пројеката Владе у оквиру увођења еУправе, преноси Љубовија.инфо.

Министар Ђерлек истакао је да је за реализацију пројекта опредељено 2,3 милиона динара у циљу подршке савременим захтевима дигитализације и развоја електронске писарнице, а истовремено повећања ефикасности и транспарентности Општинске управе, уз постизање значајних уштеда. Додао је да електронска писарница представља ефикасан механизам који ће грађанима Љубовије омогућити да брже и лакше добију потребна документа, као и да у сваком тренутку имају увид у статус својих поднетих захтева без доласка у Општинску управу.

Председник општине Љубовија рекао је да ће пројекат значајно скратити време потребно за подношење, обраду и испоруку захтева грађана, као и обезбеђивање значајних уштеда у раду општинске управе. На овај начин, додао је, биће омогућено даље унапређење и модернизација рада општинске управе, од које ће бенефите имати грађани Љубовије.

Г.П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa