Инфо

10. август 2023.10. авг 2023.
Деоница дуга 1.760 метара, обухваћено око 40 домаћинстава (фото:Глас Подриња)

Деоница дуга 1.760 метара, обухваћено око 40 домаћинстава (фото:Глас Подриња)

Aсфалтиран Костадиновића пут

У току су радови на асфалтирању Костадиновића пута. Деоница дуга 1.760 метара спојиће ову улицу са Шумадијском. Окончање посла очекује се током наредна два дана. Укупна вредност радова је 30 милиона динара, док је извођач фирма "Југокоп Подриње".

Укупна вредност радова је 30 милиона динара (фото: Глас Подриња)


-Костадиновића пут нам је много година у назад "рак рана". Да ће бити сређен обећавао је и претходни савет месне зајединице, али ево данас смо дочекали да се одужимо овим људима, захваљујући средствима које смо добили делом од града, а делом од републике- истакао је заменик председника МЗ "Јевремова" Чедомир Благојевић.

(Фото: Глас Подриња)


Његове речи потврдио је и градоначелник Шапца, др Александар Пајић:

Градоначелник Шапца, др Александар Пајић (фото: Глас Подриња)


-Све што смо обећали људима испуњавамо. Житељи ове улице су били надомак града, а условима живота тако далеко од њега. Данас се у Костадиновића улици напокон црни асфалт, што значи бољи живот за око 40 домаћинстава. После ових радова настављамо са радовим на четири улице у Касардким ливадама, платоу испред Дома. Сматрам да је извођач радова "Југокоп Подриње", обавио добар посао и очекујемо данас, сутреа завршетак радова дужине од 1.760м, ширине 3 метра, а у наредном периоду ћемо урадити све оно што је предвиђено пројектом- истакао је градоначелник Шапца.

(фото: Глас Подриња)


-Овде су биле велике рупе, кад падне киша није могло пешке да се прође, тако да хвала мессној заједници, граду Шапцу, Држави. Ово је велики напшредак за нашу улицу. Надамо се да ће бити још боље- рекао је суграђанин Драган Костадиновић.
ГП

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa