Инфо

19. септембар 2023.19. сеп 2023.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 19. септембар

Београдски дневни листови на насловним странама за уторак 19. септембар 2023. године пишу о будућим изборима, рату у Украјини и ценама хране и бензина.

БЛИЦ - Председник Александар Вучић много открио, али и сакрио "Избори са бар три непознате". Нова главобоља за подстанаре због пореза "Прете веће кирије и до 20 одсто".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Немци открили тактику "Ратни ужас у Украјини трајаће још девет година". Анализа Новости "Изборни календар са свим опцијама". Нови круг нижих цена "Јефтиније брашно, уље, џем, виршле".

ДАНАС - Америчке дипломате демантовале за Данас да су позвале директора БИА на обележавање годишњице Халијарда "Амбасада САД: Нисмо звали Вулина у Прањане". Шта се може очекивати од разговора Београда и Приштине уз подсредство ЕУ "Неуспели дијалог уводи у нову кризу". Због чега је дизел у Србији најскупљи у региону и какво је стање у Европи "Цене као у Немачкој, а биће и више".

НОВА - Власт мери да ли да распише изборе до краја године "Девети октобар - крајњи рок". Смењена тужитељка Бојана Савовић открила нове детаље афере године "Отели јој предмет ЕПС, па пустили све похапшене, јер нису подигли оптужницу". Грађани огорчени због увођења нових, ригорозних правила за издавање неких медикамената "До лекова за очи и алергију само уз извештај специјалисте".

ПОЛИТИКА - Централна тема насловне стране "Опозиција скупо плаћа удар на јефтини паризер". Из света "Русија тражи да Међународдни суд правде одбаци тужбу Украјине". Почела примена нове методе за проверу аутентичности производа "Да ли је на домаћем тржишту хране оџвонило фалсификатима".
Бета

Најновији број

28. септембар 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa