Инфо

27. септембар 2023.27. сеп 2023.
Насловне стране за среду, 27. септембар 2023.

Насловне стране за среду, 27. септембар 2023.

Насловне стране београдских дневних листова за среду, 27. септембар 2023. године штампане су у црно белој боји, због дана жалости у Србији због погибије тројице Срба у Бањској на Косову у сукобу са косовском полицијом, а тема Косова доминира и у текстовима.

БЛИЦ - Зашто су стране дипломате опрезне после "крваве недеље" у Бањској "Запад губи конце на Косову". Наставља се Куртијев терор "Ухапсио осморо Срба, неки од њих су рањеници". Ординације пуне десе, али и старијих пацијената "Стомачни вирус коси породице".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О медијској обради масакра у Бањској "Џелат преко ноћи огрнуо плашт жртве". Туга и брига на северу Косова "Сузе и свеће за пале Србе". Београд на удару Брисела "Дочекали да запрете санкцијама".

ДАНАС - Мало се зна о Милану Радоичићу, потпредеднику Српске листе којег косовске власти оптужују за учешће у оружаном сукобу у манастиру Бањска "Контроверзни бизнисмен са Вучићевом заштитом". Верници из Новог Сада који су били у манастиру током сукоба у Бањској и даље под стресом "Уплашили смо се да не завршимо као таоци".

НОВА - Последице оружаног сукоба код манастира Бањска "Србија изгубила утицај на Северу Косова". Посланик Европског парламента Клемен Грошељ тврди "Орбан користи Вучића да би се обрачунавао са ЕУ". Просветни радници на протесту испред владе "Некада уважени, сада дотакли дно".

ПОЛИТИКА - На насловној страни доминира слика упаљене свеће преко које пише "Бањска" и "Дан жалости поводом трагичних догађаја на Косову и Метохији". О темама из света под насловом "Сценарији за ескалацију рата између НАТО и Русије".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa