Инфо

28. септембар 2023.28. сеп 2023.
Сајт Фестивала зимнице

Сајт Фестивала зимнице

Сутра почиње 14.Фестивал зимнице у Коцељеви

Ове године 29. и 30. септембар су у календару манифестација Србије резервисани за Фестивал зимнице у Коцељеви. На четрнаестом сајму ће посетиоцима своје производе понудити око 230 излагача од којих је преко 170 прерађивача воћа и поврћа. Међу њима има и нових, који долазе први пут.


–Велики број излагача се пријавио, као и претходних година. Имамо нових који долазе из Пријепоља, Бруса, Сомбора, Врбаса, Чачка...Један од најактуелнијих пратећих садржаја који се одржава у суботу јесте такмичење у припремању ловачког гулаша и ту традиционално пристиже велики број екипа. Ове године око 250, што је већ око 2,5 хиљада учесника само у овом делу програма- напомиње Славица Ранковић, председница Организационог одбора Фестивала.

Припреме су већ у завршној фази и у овој вароши сви очекују лепо време и велики број посетилаца. Како кажу, сви су добро дошли.


- Важно је да са собом донесу добро расположење и сигурни смо да ће из наше вароши, са манифестације на коју смо веома поносни, отићи препуни лепих утисака- поручује Ранковић.ГП

Најновији број

30. новембар 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa