Инфо

3. октобар 2023.3. окт 2023.
Глас Подриња

Глас Подриња

У другом дану Дечје недеље организован маскенбал за најмлађе

Данас, у другом дану Дечје недеље, организован је маскенбал за малишане у свим предшколским установама Шапца. Градоначелник Шапца др Александар Пајић посетио је два вртића, „Сунце“ и „Слободу“, и донео дарове за најмлађе.
Градоначелник Пајић са малишанима/Глас Подриња

- Желео сам да се упознам са радом ових установа, али и да упознам директорку и васпитаче са плановима за наредни период. Ускоро започињемо радове на изградњи новог вртића на Летњиковцу, за који смо добили грађевинску дозволу. У наредне четири године планирамо да изградимо још две предшколске установе. Константно улажемо у ПУ „Наше дете“ и да настојимо да снизимо цену вртића, што је важно за наше суграђане. До сада смо трошкове боравка у вртићу умањили за 30 одсто, а надамо се да идемо према визији града, која подразумева бесплатне вртиће, истакао је градоначелник Пајић.
Глас Подриња

У ова два вртића има око 370 деце, од најмлађих до предшколаца. Радости није било краја.
Глас Подриња

- Ово је један од лепших дана у оквиру Дечје недеље. Организовали смо маскенбал за све другаре наших вртића зато што сваке године на Чивијашком карневалу привилегију за учешће имају деца у години пред полазак у школу, а маскенбал је нешто што деца јако воле и у чему уживају. Данас се у свим нашим вртићима организује маскенбал, који је доступан деци од јасленог узраста до деце у години пред полазак у школу. Родитељи као наши партнери проводе са васпитачима и децом мало више времена, што свакако иде на добробит детета, нагласила је директорка ПУ Наше дете Сандра Мићић.
У четвртак ће бити организована једна од највећих манифестација Дечје недеље – купопродајна изложба испред Старе робне куће.
Градоначелник Пајић и директорка Мићић/Глас Подриња

- Позивамо све суграђане да дођу и да нам се придруже у четвртак, у 16 сати, поручила је директорка Мићић.
Глас Подриња
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa