Инфо

4. октобар 2023.4. окт 2023.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за среду, 4. октобар

Београдски дневни листови на насловним странама издања од среде, 4. октобра највише пишу о саслушању у Београду бившег потпредседника Српске листе Милана Радоичића, у вези сукоба Срба и косовске полиције у Бањској, на северу Косова.

БЛИЦ - Лист пише да је бивши потпредседник Српске листе задржан због догађаја у Бањској, у тексту под насловом: "Приведен Радоичић". "Марјановић пуштен из притвора", о одлуци Апелационог суда да се осуђени на 40 година затвора пусти из притвора,док суд не одлучи о жалби на ту пресуду.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Адвокати ојадили школе и вртиће", пише лист. "Библиотека сада дневна болница", о Институту за онкологију.

ДАНАС - "Приведен Радоичић - адвокат тврди "због притисака", пише лист. "Не знамо који све вируси циркулишу", рекао је епидемиолог Зоран Радовановић.

НОВА - "Вучић тражио од Орбана да уложи вето на санкције ЕУ", пише лист. Лист пише да је у Палату правде приведен контраверзни бизнисмен, у тексту под насловом :"Ухапшен Милан Радоичић".

ПОЛИТИКА - "Саслушан Радоичић, негирао кривична дела", о саслушању бившег потпредседника Срспке листе у београдском Вишем јавном тужилаштву. "Почела битка за мандате на опозиционим листама", о предизборним дешавањима
Агенција Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa