Инфо

7. децембар 2023.7. дец 2023.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за четвртак, 7. децембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за четвртак, 7. децембар 2023. године пишу о убиству девојчице у Северној Македонији, предстојећим изборима и доласку суоснивача компаније "Епл" Стива Вознијака у Србију.

БЛИЦ - "Вању отели и убили због дединог блага", о убиству девојчице у Северној Македонији. Под насловом "У опасности смо од изумирања врсте и зато морамо да погледамо горе", лист пише о конференцији еколошких и бизнис лидера на Копаонику.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Министарка здравља Даница Грујичић наводи за лист "Ветеранима напокон здравствена књижица". "Бербокова мирођија и у српским изборима", о изјавама шефице немачке дипломатије.

ДАНАС - "СПС као врећа за предизборно ударање", о односима Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије. "Неслана шала или увреда жртава Холокауста", о фотомонтажи председнице Савета РЕМ-а Оливере Зекић у нацистичкој униформи.

НОВА - "Разочарани напредњаци могу да се окрену СПС-у", наводи лист. Кандидат за градоначелника Шапца листе "Србија против насиља" Небојша Зеленовић наводи за лист "Коначно ће се десити 6. октобар, бандити у политици ће на суд".

ПОЛИТИКА - "Држављанство Србије за Стива Вознијака", о посети суоснивача компаније "Епл". Кандидат за градоначелника Београда листе "Србија против насиља" Владимир Обрадовић каже за лист "Потпуна отвореност у раду биће императив". Председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић оцењује "У српској политици постоје два и по политичара".
Агенција Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa