Инфо

14. децембар 2023.14. дец 2023.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Град уручио комплете опреме аматерским фудбалским клубовима

Континуитет помоћи града аматерским спортским клубовима настављен је поделом опреме фудбалским клубовима. Председник привременог органа града Шапца Александар Пајић и начелник Мачванског управног округа Жељко Марјановић уручили су комплете дресова и лопти представницима више од 20 клубова који се такмиче у нижим фудбалским лигама.

Милан Радовановић (Фото: Глас Подриња)


-Помоћ града и Месне заједнице нам изузетно значи. Доста лакше смо пребродили протекли период уз финансијску помоћ коју смо добијали. Доста је недаћа у аматерском фудбалу и јако је значајна помоћ града, Месне заједнице и привредника. Верујемо да ћемо заједно обезбедити и додатна средства која су нам потребна за даље такмичење. Потрудићемо се да узвратимо резултатом. Тренутно смо први на табели и имамо амбиције за улазак у виши ранг - Mачванску окружну лигу. Надамо се да ћемо, као и до сада, имати отворена врата Градске управе, рекао је Милан Радовановић, председник ФК "Јевремовац" који се такмичи у Међуопштинској лиги "Поцерина".

Више од 20 клубова добило опрему (Фото: Глас Подриња)


Александар Пајић је истакао да град мисли како на професионални, тако и на аматерски и школски спорт. Верује да ће и убудуће наставити са праксом помагања аматерским клубовима.

Жељко Марјановић и Александар Пајић (Фото: Глас Подриња)


-Жеља нам је да на сеоском подручју, где су махом фубалски клубови, задржимо и клубове и људе који су спортски ентузијасти. Ти људи се тиме волонтерски баве и циљ нам је да наставе да окупљају младе који ће тренирати, такмичити се и у спортском духу побеђивати и губити. Важно је да се баве спортом, што ће им омогућити здравији живот. Надамо се да ће и ова помоћ бити подстрек младим људима да остану у спорту и да тренирају у својим селима, а они који остваре најбоље резултате уђу у више рангове, рекао је Александар Пајић.

Фото: Глас Подриња
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa