Инфо

20. јануар 2024.20. јан 2024.
Званична фб страница председника општине Богатић

Званична фб страница председника општине Богатић

Образовање је кључ опстанка мањих средина

У Лозници је одржан радни састанак, ком су присуствовали представници 14 локалних самоуправа Мачванског и Колубарског округа, као и директори тридесет средњих школа, а повод је била израда предлога плана уписа ученика у први разред средње школе, у школској 2024/2025. години.

Састанку су присуствовали и представници Регионалне привредне коморе, као и представници шабачке, ваљевске и лозничке филијале Националне службе за запошљавање, како би се и практично сагледало која су то дефицитарна занимања, као и за каквим образовним профилима влада интересовање на тржишту рада.

- Користим ову прилику и да истакнем понос и задовољство радом Мачванске средње школе, будући да је у претходном периоду ова просветна установа изнедрила доста талентованих ученика, који су поред теоријског знања понели и практично искуство, које данас успешно примењују у свакодневном раду, као зaпослени људи. Пример добре праксе наставићемо да негујемо, подржавајући рад наше средње школе, јер управо у квалитетном образовању се, верујем, крије кључ опстанка мањих средина, попут Богатића, истакао је Милан Дамњановић, председник општине Богатић.
ГП

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa