Инфо

21. фебруар 2024.21. феб 2024.
Бета

Бета

Насловне стране за среду, 21. фебруар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за среду, 21. фебруар 2024. године пишу о тровању малолетника алкохолом, београдским изборима и положају Срба на Косову и Метохији, пише Бета.

БЛИЦ - Под насловом "Ко је сипао деци у пиће медицински алкохол" лист пише о тровању малолетника у београдском ноћном клубу. "Пет кључних дилема о београдским изборима", Београд између нове власти и новог гласања.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Тинејџере трују без икаквих последица", о точењу алкохола малолетницима. О положају Срба на Косову "Србима отимају социјалу".

ДАНАС - О потенцијалном саставу Привременог органа "Опозиција и сада може да влада Београдом". "Трошкови огромни, а саобраћај у колапсу" најављена реконструкција Панчевачког моста трајаче дуже од 1.000 дана.

НОВА - "Битка за истрагу" чланови коалиције Србија против насиља следеће недеље путују у Брисел, а затим у Париз. "Пожар, упад у објекат, па онда његово рушење", шта је претходило куповини земљишта у Блоку 63.

ПОЛИТИКА - "Не бусамо се у груди, али бранимо свој став", председник Србије о неувођењу санкција Русији. Због забране динара на Косову отежена исплата социјалне помоћи "Курти удара и на родитељски додатак".
Извор: Бета

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa