Инфо

23. фебруар 2024.23. феб 2024.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Насловне стране за петак, 23. фебруара

Београдски дневни листови на насловним странама издања од петка, 23. фебруара пишу о поделама у покрету "Ми - Глас из народа" и евенутланим новим изборима у Београду.

БЛИЦ - "Цвета црно тржиште пластичне хирургије", пише лист. "Шифра 2 + 2 + 2 води Београд у нове изборе", о поделама у покрету "Ми Глас из народа".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Реприза избора у Београду у мају?", пише лист. "Селимиров поглед ка Оцу нашем", награду "Меша Селимовић" добио Селимир Радуловић за песничку збирку "Запис на стубу, јерусалимском".

ДАНАС - "Несторовић је хтео да буде председник", о поделама у покрету "Ми - Глас из народа". "Још има полицајаца који не служе ни партији ни мафији", о полицајки Катарини Петровић која је ослободјена оптужби за одавање службене тајне.

НОВА - "Европа спрема две мисије због крадје избора", пише лист. Лист пише да је листа "Ми - Глас из народа" подељена на три струје, у тексту под насловом: "Несторовић хоће да формира партију".

ПОЛИТИКА - "Шта је разлог сукоба у покрету Бранимира Несторовића, новац или идеја", пише лист о поделама у покрету "Ми- Глас из народа". "Нећемо никоме дозволити да вежба строгоћу на Србији", казала је функционерка Социјалистичке партије Србије Снежана Пауновић.

КУРИР - "Батут": проглашена епидемија малих богиња у Београду, пише лист.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Легија у затвору пише сценарио за серију о убиству Ђинђића", осуђени командант ЈСО открива тајне, пише лист. Лист пише: "Вучић с најмоћнијим људима у Америци", од њих пут води до Трампа и Бајдена.

АЛО - "Убила га туга за сином", преминуо отац Дејана Милојевића. Лист пише да је у Београду продата гаража за 63.000 евра - Само за богаташе.

ИНФОРМЕР - "Хаос у покрету чувеног доктора. Несторовић прави нову странку зваће се Прави Ми, пише лист.
Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa