Инфо

24. фебруар 2024.24. феб 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 24. фебруар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 24. фебруар пишу о другој годишњици од руског напада на Украјину, о инциденту у београдској ОШ "Владислав Рибникар" код чијег је ученика полиција у ранцу пронашла нож, о захтевима за нове изборе у Београду, и о другим темама.

БЛИЦ - О две године руске агресије на Украјину "2024. преломна за исход рата". "Код осмака пронађен нож", лист пише о инциденту у београдској основној школи "Владислав Рибникар".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "'Рибникар' претрнуо због ножа код ђака", о инциденту у ОШ "Владислав Рибникар". Изјава председника Србије Александра Вучића поводом нових школских правила "Размислите о одлуци да родитељи оцењују наставнике".

ДАНАС - Интервју са амбасадором Украјине Володимиром Толкачем поводом друге годишњице од руског напада на ту земљу "Украјинци неће прекинути борбу, за нас је ово рат за опстанак". Кандидат за градоначелника коалиције "Србија против насиља" Владимир Обрадовић каже "СНС би нове изборе како би крађу гурнуо под тепих".

НОВА - Функционер Странке слободе и правде (ССП) Борко Стефановић о путу представника опозиције у Брисел и Париз "Забрана истраге ЕУ била би знак распада режима". Уочи објавиљавања извештаја ОДИХР о неправилностима на децембарским изборима у Србији "Власт се плаши доласка страних експерата због крађе избора". О обележавању две године од почетка руског напада на Украјину "Украјина се брани 730 дана".

ПОЛИТИКА - "Забрана динара затвара круг репресије на КиМ", лист пише о проблемима које је изазвала одлука власти у Приштини да обустави платни промет са Србијом. "Годишњица коју нико не слави", о две године од руског напада на Украјину. Интервју са министром за равномерни регионални развој Едином Ђерлеком "Успех Лесковца путоказ како да смањимо разлике".
Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa