Инфо

26. фебруар 2024.26. феб 2024.
Фото: Глас Подриња/ М.Ж.Б

Фото: Глас Подриња/ М.Ж.Б

Из архиве Гласа Подриња: Матичар је забележио...

Једна од неизоставних и популарних рубрика у Гласу Подриња била је "Матичар је забележио..." у којој су објављиване фотографије младенаца са венчања.

Но, рубрика није била посвећена само младим брачним паровима и фотографијама тренутка када су рекли суддбоносно "ДА", већ и најмлађим суграђанима који су по први пут угледали светлост света баш те недеље када је нови број Гласа био на киосцима широм Мачванског округа.

Имена, презимена новорођенчади и родитеља објављивана су сваког четвртка у штампи. Са појавом нових технологија, али и жељом родитеља да сачувају своју приватност полако су изостајали подаци о бебама. Поштујући законска права и жеље наших суграђана да своју интиму чувају у нешто измењеном облику вас, драге читаоце, обавештавамо о броју рођених беба сваког дана. Ако сте се некада запистали због чега не наводимо личне податке, објашњење је једноставно, законска регулатива, посебно када је реч о малолетним особама.

А наши драги младенци?


Свакако да је потребна и њихова сагласност да бисмо објавили фотографије и личне податке. Популарност друштвених мрежа "одузела" је моћ некада неприкосновеној штампи. Ипак, верујемо да објављивање магичног тренутка у новинама може имати посебну драж.

Позивамо вас да нам пошаљете фотографију са венчања и поделите са нама радост.
М.Ж.Б.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa