Инфо

27. фебруар 2024.27. феб 2024.
Бета

Бета

Насловне стране за уторак, 27. фебруар

Београдски дневни листови на насловним странама за уторак 27. фебруар 2024. године пишу о најави доласка кинеског председника у Србију, новим изборима у Београду, консултацијама о новој влади и осталим економским и друштвеним темама, преноси Бета.

БЛИЦ - О позадини сукоба у "Несторовићевом покрету"- "Више од 4.000.000 разлога за свађу". Почело одузимање возила бахатим шоферима "Без аутомобила би могло да остане чак 10.000 возача". Ђоковић и Дивац на трибинама "Српско вече у Лос Анђелесу".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Потврђена посета "Си стиже да зацементира партнерство са Србијом". Замка за састанак у Бриселу "И банкари у одбрани Куртијеве отимачине". Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић каже "Повлачење правилника не би било катастрофа".

ДАНАС - Настављају се реакције на додељивање ордена Веселину Милићу, који је јавности показао списак из "Рибникара"- "Награђивати храбре, а не режиму лојалне полицајце". Консултације председника Србије са представницима партија и изборних листа "Несторовић иде на канабе, Вучић чека извештај ОЕБС-а". О "напредњачком аутовању" Милице Ђурђевић Стаменковски у Утиску недеље "Лидерка Заветника је постала десна Гордана Чомић".

НОВА - Све ближи излазак на биралишта у главном граду "Власт хоће изборе у Београду 28. априла". Председник Странке Србија центар Здравко Понош каже "Вучић нема углед у свету, потрошиће га као Пиночеа". Дипломци медицинског факултета годинама волонтирају док се не запосле "Медицинари са просеком испод девет без шансе за посао у Србији".

ПОЛИТИКА - Вучић приредио свечаност поводом кинеске Нове године "Си Ђипинг долази у Србију". Лист пише да "загребачки трбухозборци" преносе поруке страних шефова "Да ли Пленковић и Запад говоре из грла Грлић Радмана?" Од економских тема "Стране директне инвестиције веће од 4,5 милијарди евра".
Извор: Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa