Инфо

28. фебруар 2024.28. феб 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 28. фебруар

Београдски дневни листови на насловним странама издања од среде, 28. фебруара пишу о финалном извештају Канцеларије ОЕБС-а за демократске институције и људска права (ОДИХР) о децембарским изборима у Србији.

БЛИЦ - "Деца и суботом у вртићу", о пилот пројекту у Зрењанину. "Запад би да шаље војнике у Украјину", пише лист.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Веће плате радницима у култури", казала је министарка културе Маја Гојковић. "Храна за Европу право из Сурчина", о новој фабрици швајцарске компаније "Нестле".

ДАНАС - "Вучић доминирао кампањом", о финалном извештају Канцеларије ОЕБС-а за демократске институције и људска права (ОДИХР) о децембарским изборима у Србији. "У Бриселу добро знају колико је ситуација лоша", рекао је копредседник Зелено левог фронта Радомир Лазовић, који је у делегацији коалиције "Србија против насиља" у Бриселу.

НОВА - Лист пише да је хапшење војног синдикалца Новице Антића освета власти, у тексту под насловом: "ВБА за напредњаке руши синдикат у Војсци". У тексту под насловом "Потврда изборне крађе", лист пише да ОДИХР тражи ревизију бирачког списка и решавање проблема миграције бирача.

ПОЛИТИКА - "На већини факултета УБ школарине неће поскупети", пише лист. "Вучић: "Нестле" је узор за инвентивну Србију", о новој фабрици швајцарске компаније у Сурчину.
Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa