Инфо

1. март 2024.1. мар 2024.
Председник КК "Џокеј клуба Шабац" Милош Адамовић (Фото: Глас Подриња)

Председник КК "Џокеј клуба Шабац" Милош Адамовић (Фото: Глас Подриња)

Шабачки хиподром се спрема за почетак тркачке сезоне

На Шабачком хиподрому у току су припреме за старт нове тркачке сезоне која почиње 14. априла. Планирано је осам тркачких дана током године, а председник Коњичког клуба „Џокеј“ Милош Адамовић истиче да је фокус на стварању добрих услова за тренинг, надметање грла, али и све љубитеље коњичког спорта.

-У току су радови на стази за тренинге како би што боље услове имали џокеји и грла. Било је неопходно да се изврше поправке, али захваљујући Градској управи Града Шапца која подржава пројекат, препознала је значај и важност Шабачког хиподрома. Ту смо да направимо најбоље услове за галопере, али и све оне који свакодневно тренирају овде. Помоћ свих оних који су укључени у рад Хиподрома, као и Града је неопходна, јер желимо да Хиподром буде још посећенији сваког тркачког дана. Сматрам да треба неговати коњички спорт, уложити, рад и труд како би они који дођу уживали у тркама, али и и амбијенту. Трудићемо се да створимо што боље услове на Хиподрому за све. Желимо да на најбољи начин отворимо сезону 2024. Шабац галопски спорт одржава на најбољи начин са бројним трачким данима, а надам се ове године и са добрим условима– појаснио је Адамовић и додао да су планирани и радови на трибини за посетиоце, спољне баријере Хиподрома, обнова почасне трибине, свлачионица.
Бојан Шендековић (Фото: Глас Подриња/Ј.Р.)

Бојан Шендековић, један од најтрофејнихих тренера у Србији очекује добру тркачку сезону. А посебна очекивања има од грла која су код њега у тренингу.

-Очекивања су велика, као и сваке године, јер у тренингу су квалитетни и скупи коњи, те би све мање од врхунских резултата било неочекивано. Трудићемо се да наставимо традицију као и претходних година да освојимо трипл круну.
М.Ж.Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa