Инфо

2. март 2024.2. мар 2024.
О. Стојановић (фото: ВК Шабац Еликсир)

О. Стојановић (фото: ВК Шабац Еликсир)

Бодови одлазе у Крагујевац

Шабац Еликсир - Раднички (КГ) 6:10 (3:4, 2:1, 0:2, 1:3).

Раднички је однео бодове из Шапца. Победа је донела важну предност у борби за друго и треће место. Врло неефикасни трећи и четврти период домаћих однели су бодове. Вирус је одвојио од базена капитена Репановића, те је шабачки клуб у дерби ушао десеткован.

До финиша првог периода ритам је био гол за гол, остаје утисак да голмани нису били на висини ни код домаћих, ни код гостију. Понели су гости плус један у другу четвртину.

Ни нијансе не одвајају такмаце након два периода. Игра гол за гол је настављена. Голмани су бољи, али су и прекиди чести, те обе клупе имају примедбе на суђење.

Трећи период је припао Радничком, пре свега дефанзивно. Чак и када је одбрана надиграна, Тодоровски је био на месту. Тензија је додатно расла и то је обележило меч и неке одлуке судија, више него игра.

Све је решено у прва два напада последњих осам минута. Раднички је играо смиреније из плус два, а Шабац је имао неколико нервозних, исхитрених шутева, неискоришћени зицери и предуги период без гола (пуних 15 минута) однели су неизвесност. Остаје и утисак неуједначеног критеријума, но поразу је допринело више поменутих фактора.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa