Инфо

26. март 2024.26. мар 2024.
Бета

Бета

Насловне стране за уторак, 26. март

Дневне новине на насловним странама, издања за уторак 26. март, најављују текстове о терористичком нападу у Москви, односу Запада према Србији, политичкој сцени уочи београдских избора, пише Бета.

БЛИЦ - "Лице зла", ко су осумњичени за масакр у Москви. У Стразбуру о захтеву Косова за пријем "Шта је Савет Европе и да ли је среда дан Д".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О тероритичком нападу у Москви "Ново светло: Тајна веза исламиста и Украјине". Четврт века од НАТО агресије: "Обезглављену кћерку није хтео да пусти из загрљаја".

ДАНАС - Опозиција поводом тврдњи председника Србије Александра Вучића о рејтинзима странака "Вучић храбри бираче за освајање Београда". "Вратио сам се у Чачак јер смена СНС креће са локала", каже Бошко Обрадовић, бивши лидер Двери.

НОВА - Да власт све више "намигује" Истоку "Србија клизи у загрљај Русији". Проширује се истрага за убиство пензионера у КЗП "Падинска Скела" под насловом "Тројица стражара и затворски лекар под лупом".

ПОЛИТИКА - Стразбуру и Бриселу важнија Приштина од Београда "Да ли је Европа лагала да искрено жели Србију". "Наша земља може брзо да овлада нуклерном технологијом", потписан уговор министарства здравља Србије и "Росатома".

Извор: Бета

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa