Инфо

5. април 2024.5. апр 2024.
Image by Steve Buissinne from Pixabay

Image by Steve Buissinne from Pixabay

Одликаши на Шабачком победнику

Шабачки поклоници каратеа могли су недавно да уживају на традиционалном турниру "Шабачки победник" у организацији Карате клуба "Шабац - Фуђими". Турнир је део календара Шотокан савеза Србије, имао је међународни карактер, а представили су борци из два овдашња клуба, клуба организаотра и клуба "Соко" из Мајура.

КК Шабац - Фуђими (фото: Д. Д.)


Појединачно чланови Шабац Фуђимија заслужили су пет првих (Јована Јанковић, Сташа Гавриловић, Младен Марковић, Вељко Петровић, ж. кате тим), три друга (Ива Марковић, Маргарита Цвијановић и Максим Цвијановић) и осам трећих места (Софија Тодоровић, Вељко Максимовић, Душан Димић, Теодор Цвијановић, Зара Попов, Огњен Димитрић, Анастасија Цасиљевић, Мина Милутиновић).

КК Соко Мајур (фото: З. Г.)


Мајурци су бранили боје свог клуба, представљали су их 15 бораца. Освојили су укупно шест медаља. Радивојевић Маријан и Павловић Дарија су освојили сребрне медаље, док су бронзане медаље освојили Алекса Ковачевић, Лазар Миловановић, Јевтић Огњен и Тамара Тешић. Како истичу у клубу, медаље су заслужили и Лазар Тешић, односно Срђан Милошевић, али су додали "али има и судија право на грешке".


Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa