Инфо

15. април 2024.15. апр 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 15. април

Београдски дневни листови на насловним странама за понедељак 15. април 2024. преносе изводе из јучерашњег обраћања председника Србије Александра Вучића, а пишу и о дешавањима у Израелу и у региону.

АЛО - "Планета у страху од трећег светског рата", Иран лансирао преко 300 дронова и пројектила на Израел, пише лист. О градњи стадиона у Сурчину: "Почиње".

БЛИЦ - Председник Србије Александар Вучић о борби против лобирања за резолуцију о Сребреници: "Можда ћемо се кандидовати за несталну чланицу СБ УН". Свет на ивици трећег светског рата: "Гори небо". Омиљена летња дестинација Срба на длану: "Нова правила за летовање у Грчкој".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Јасна порука Вучића "Поднећемо резолуције о Јасеновцу и Шумарицама", пише лист. После напада Ирана "Израел чека тренутак за освету". Хапшења у Подгорици "Катнић и Лазовић били део истог клана", пише лист.

ДАНАС - Саговорници Данаса о томе колико чланство Косова у Савету Европе и резолуција о геноциду најављена у Уједињеним нацијама "помажу" напредњацима пред београдске и локалне изборе: "Вучић 'дозива' Армагедон, а бори се као против урока". Професор Зоран Стојиљковић о извршној власти без моћи "Три претходне владе су пример узурпиране власти".

НОВА - Статусни симболи напредњачке елите "Бесне лимузине у гаражама дедињских вила, послови од државе, лажне дипломе и, наравно, Београд на води", пише лист. Ћутање режима на предлоге опозиције: "А од власти ни писма ни разгледнице". Блиски исток на ивици тоталног рата, напад Техерана на Израел: "Освета Ирана порука Натењахуу и Бајдену".

ИНФОРМЕР - "Запамтите, победиће Србија", наслов текста пред гласања о пријему Косова у Савет Европе и резолуцији о Сребреници. Под насловом "Иран и Израел у рату" лист пише о нападу Ирана на Израел.

КУРИР - "Народе српски, главу горе", рекао је председник Србије Александар Вучић о резолуцији о Сребреници.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Ђилас би бојкот избора", пише лист о различитим ставовима унутар опозиције.

ПОЛИТИКА - Вучић о одговору Србије на резолуцију о Сребреници "Можемо бити кандидат за несталну чланицу Сб УН". Главна тужитељка за ратне злочине Снежана Станојковић: "Жртва је увек била у фокусу рада тужилаштва". У среду парламентарни избори у Хрватској: "ХЏ у недовољној предности", пише лист.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa