Инфо

16. април 2024.16. апр 2024.
Глас Подриња

Глас Подриња

Ветровито, местимично киша, од среде велики пад температуре

У Србији ветровито, местимично киша и локални пљускови с грмљавином, а на крајњем северозападу земље осетно свежије - саопштио је Републички хидрометеоролошки завод, а преноси Бета.

Дуваће умерен до јак југозападни ветар, на планинама олујне јачине, а касније северозападни.

Најнижа температура од 10 до 17 степени, а највиша од 21 степен на крајњем северозападу до 30 степени на истоку и југоистоку Србије.

И у Београду ветровито, уз повећање облачности, повремено краткотрајну кишу и локалне пљускове с грмљавином. Дуваће умерен до јак југозападни, а касније северозападни ветар. Најнижа температура од 13 до 17 степени, а највиша око 28 степени.

У Србији ће у среду бити облачно и хладније, с температуром нижом за 15 до 20 степени у односу на претходни период, местимичн са кишом и локалним пљусковима на југу и југоистоку уз грмљавина, а понеге ће бити већа количина кише. Увече на високим планинама југозападне и јужне Србије киша ће прелазити у снег.

Од среде ће температура бити испод просека за ово доба године - у већини крајева од 12 до 16 степени, с честом кишом и локалним пљусковима, а на високим планинама југозападне и јужне Србије повремено ће падати снег.
Извор: Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa