Инфо

22. април 2024.22. апр 2024.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Насловне стране за понедељак, 22. април

Београдски дневни листови на насловним странама издања за понедељак, 24. април пишу о најави дела странака из коалиције "Србија против насиља" да ће изаћи на предстојеће изборе, најављене за 2. јун, о предстојећем "мини одмору" за првомајске и ускршње празнике и другим темама.

ПОЛИТИКА - "Више посматрача него бирача", о неуспелом референдуму о смени градоначалника општина на северу Косова. "Борићемо се за Србију", навео је председник Србије Александар Вучић, који ће у Њујорку учестовати на седници Савета безбедности УН.

БЛИЦ - "Опозиција сад тражи џокера за изборе", о одлуци дела опозиције да изађе на изборе, најављене за 2. јун. "Милион Срба се спрема за пут за празнике", пише лист о "мини одмору" за првомајске и ускршње празнике.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише да ће председник Србије Александар Вучић учествовати на седници Савета безбедности УН, у тексту под насловом "У Њујорку о прогону Срба на Космету". "Опозиција би сад да бојкотује и бојкот", о предстојећим изборима.

ДАНАС - "Кључна реч је "Борба" ситним корацима до циља", о одлуци дела опозиције да изађе на изборе најављене за 2. јун. "Празне и кутије и улице", о неуспелом референдуму за смену градоначелника четири општине на северу Косова.

НОВА - "Део опозиције излази на изборе под лошим условима", пише лист о изборима најављеним за 2. јун. Лист пише да је Србија у врху најризичнијих држава за добијање инфракта, у тексту под насловом: "Убише нас нездрава храна, загађем ваздух и стрес".

КУРИР - "Успех" - Синиша Мали: Челници ММФ похвалили Србију. Лист пише да су болнице опет пуне пијаних тинејџера: "Опасно" - родитељи, где су вам деца.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист пише о преминулом контроверзном црногорском бизнисмену Брану Мићуновићу.

АЛО - "Монструм на фејзбуку најавио убиство супруге", свирепи злочин у Новом Саду. Лист пише и да је "Умро злочиначки командант ОВК", Гани Имери избегао казну.

ИНФОРМЕР - Лист пише да су "САД украле милијарде од Русије" - пуцали себи у ногу.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa