Инфо

22. април 2024.22. апр 2024.
Фото: Приватна архива

Фото: Приватна архива

Снежани Шалаи Тибор титула Најбољи наставник бивше Југославије

На шестој регионалној конференцији „Свијет образовања брише границе“ у Бања Луци у Босни и Херцеговини дипломираном музичком педагогу Снежани Шалаи Тибор додељена је титула Најбољи наставник бивше Југославије, у конкуренцији неколико стотина наставника из бивших република.
Фото: Приватна архива

Конференција је одржана од 4. до 7. априла, а најважнији циљ је подстицање регионалног умрежавања најбољих васпитача, учитеља, наставника, професора, стручних сарадника и по први пут и директора из држава са простора бивше Југославије у циљу видљивости њиховог рада и стваралаштва. Њихов иновативан рад неоспорно је покретач и формалних образовних реформи за којима вапе све државе у региону. Скуп је угоститио више од 200 наставника из Босне и Херцеговинe, Републике Србије, Северне Македоније, Хрватске, Црне Горе и Словеније.
Фото: Приватна архива

Трећег дана конференције проглашена је 6. генерација Најбољих наставника, њих двадесет осам одабраних строгим критеријумима међу више од неколико стотина пријављених васпитача, учитеља, наставника, професора и стручних сарадника из шест држава са простора бивше Југе. Титула носи симболични назив Најбољи наставник, иако се под тим називом мисли на све оне који чине доуниверзитетско и универзитеско образовање, креирана по угледу на највећу глобалну наставничку награду.

Да би се добило престижно признање, потребно је попунити апликацију и задовољити 15 критеријума за које треба послати и доказе.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa