Инфо

23. април 2024.23. апр 2024.
Глас Подриња

Глас Подриња

Дарко, Немања и Никола у друштву најбољих

Након учешћа на Регионалном такмичењу машинских школа одржаном почетком априла месеца у Ваљеву, три ђака трећег степена машинске струке Средње школе у Коцељеви пласирала су се на државно такмичење.

Коцељевачку средњошколску установу представљаће Дарко Марковић из Драгиња, ученик треће године смера бравар који је на регионалном такмичењу, у конкуренцији 11 такмичара, освојио друго место.

Његов две године млађи друг, Немања Крсмановић из Коцељеве, на регионалном такмичењу заузео је трећу позицију што је огроман успех имајући у виду чињеницу да се он као ученик првог разреда потпуно равноправно надметао са старијим учесницима и практично решавао градиво које тек треба да учи у наредне две године кроз редовну наставу.

Осим бравара, коцељевачка средња школа имаће свог представника и међу механичарима моторних возила јер је Никола Гојковић из Галовића, ученик друге године освојио пето место на регионалном такмичењу што му је обезбдило учешће на републичком.

Републичко такмичење машинских школа биће одржано 10. и 11. маја у Смедеревској Паланци, а до тада средњошколци вредно раде са својим менторима у жељи да остваре што је могуће бољи резултат и на најбољи начин презентују себе и школу из које долазе.

В.Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa