Инфо

29. април 2024.29. апр 2024.
Бета

Бета

Насловне стране за понедељак, 29. април

Београдски дневни листови на насловним странама издања за понедељак, 29. април 2024. године пишу о изборима 2. јуна, формирању Владе Србије, резолуцији УН о геноциду у Сребреници и другим темама, преноси Бета.

БЛИЦ - У тексту "Истина о изборима 2. јуна", лист доноси све детаље везано за београдске и локалне изборе. "Нико не зна колико је Срба 'тамо далеко'", о српској дијаспори. "Трагична смрт мајке двоје деце у Сремској Митровици", пише лист.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "И Приштина би сада да има своју Сребреницу", о најавама председнице Косова Вјосе Османи да ће тужити Србију Суду у Стразбуру. "О новој Влади на празник", пише лист.

ДАНАС - В.д. директора ОШ "Владислав Рибникар" Љубомир Пејовић у интервјуу за лист наводи "Запослени и родитељи нису против меморијалног центра". Изборна листа Српске напредне странке у Нишу "Без досадашње градоначелнице Сотировски".

НОВА - "Веселиновић кандидат коалиције Бирам борбу за градоначелника Београда", каже за лист копредседник Зелено-левог фронта Радомир Лазовић. "СНС отклоном од Сотировски признаје лоше вођење града", о изостављању досадашње градоначелнице Ниша са изборне листе владајуће странке. "Ашанин, Гојковић или Лончар на месту директора РФЗО", пише лист.

ПОЛИТИКА - "НАТО бомбе још прете на 150 локација", након откривања заостале бомбе на градилишту у Нишу. "Сабор српског народа након гласања о резолуцији о Сребреници", пише лист. "Опозиција наступа у новим колонама", о предстојећим изборима.
Извор: Бета

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa