Инфо

15. мај 2024.15. мај 2024.
Мачваинфо.рс

Мачваинфо.рс

Обележен Дан ОШ "Лаза К. Лазаревић" у Клењу

Пригодним програмом, ученици, наставници и руководство ОШ "Лаза К. Лазаревић" у Клењу, обележили су у уторак Дан школе и рођења познатог српског књижевника Лазе К. Лазаревића, писца реализма и творца психолошке приповетке. Свечаној академији коју су уприличили поводом 151 године постојања ове образовне установе присуствовали су председник Општине Богатић Милан Дамњановић са помоћницима Владаном Попадићем и Иваном Остојићем, директором Културно- образовног центра Богатић, многобројни гости, међу којима су чланови колектива, директори других образовних установа, родитељи, ученици, мештани...
Мачваинфо.рс

Директорка школе Драгана Којић рекла је да се у школи током претходне године радило на квалитету наставе и наставног процеса. Похвалила је ученике и наставнике који су показали успех на општинским и окружним такмичењима. Свечана приредба ученика обухватила је драмски скеч "Мушки дневник", рецитације и игара фолклолног ансамбла из Клења.
Председник Општине Богатић Милан Дамњановић- званична Фејсбук страница

-И претходног дана у Црној Бари и Глоговцу, али и данас у Клењу, уверио сам се у светлу будућност која је пред нама захваљујући знању, таленту и жељи деце да стичу нова знања, учествују у ваннаставним активностима и дају свој допринос у промоцији Мачве.Школа у Клењу је за све ове године изнедрила много успешних људи који су поносно име Мачве пронели кроз разне крајеве света. Још једном користим прилику да им честитам Дан школе и пожелим колективне и личне успехе- истакао је председник Општине Богатић Милан Дамњановић.
Мачваинфо.рс

Најновији број

18. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa