Инфо

26. мај 2024.26. мај 2024.
B

B

Вучић на митингу СНС: 110 милиона евра за обнову и опремање болнице у Ваљеву

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Ваљеву да ће у реконструкцију, доградњу и опремање болнице у том граду бити уложено око 110 милиона евра.

У обраћању на предизборном скупу коалиције око Српске напредне странке (СНС), Вучић је рекао да је то једно од "највећих обећања" током кампање за локалне изборе 2. јуна.

"Реконструисаћемо и доградити болницу у Ваљеву и у потпуности је опремити. То је на данашњи дан око 110 милиона евра", рекао је Вучић.

Најавио је и да ће у наредних годину дана почети "пуна реконструкција" пруге од Ваљева до границе са Црном Гором на којој ће по његовим речима, возови моћи да иду и брзином од 160 километара на сат.

"Тиме Ваљево постаје и железнички чвор", рекао је некадашњи председник СНС.

Коментаришући резултате гласања у Генералној скупштини УН у којој је усвојена "резолуција о геноциду" у Сребреници, Вучић је оценио да је по "нападима из региона више него јасно" да је српска делегација у Њујорку, коју је предводио, "макар нешто успела".

"Мала Србија изашла је са 25 гласова више него сви они заједно", додао је Вучић.

Функционер Социјалистичке партије Србије (СПС) и министар без портфеља Ђорђе Милићевић позвао је грађане Ваљева да буду јединствени и да 2. јуна на изборима, како се изразио "помогну председнику Србије Александру Вучићу и одбране Ваљево".

"Поносам сам што сам Србин, и Ваљевац, поносам сам на одлучну и храбру борбу председника Александра Вучића у одбрани највеће светиње, а то је наш народ и држава", рекао је Милићевић на митингу.

Позвао је све који су икада гласали за СПС да гласају за листу Александра Вучића, како би били сигурни да "земља иде напред".

На локалним изборима у Ваљеву 2. јуна учествује шест листа.
Izvor Beta

Најновији број

13. јун 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa