Инфо

26. мај 2024.26. мај 2024.
М. Јовановић (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

М. Јовановић (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

Војводина одбранила трон

Металопластика Еликсир - Војводина 27:29 (14:14).

Војводина је поново шампион. Титулу је одбранила у Шапцу. Меч достојан финала, уз европску атмосферу решили су у своју корист, пре свега већим искуством у тренуцима одлуке.

Пуне трибине испратиле сезону (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)


На изазов Воркапића, одговорио је Симић, лек за Личина на голу Војводине је пронађен. Када се разиграо Ђорђић, одвајање није дозволио Брајовић. Трајала је равнотежа цело прво полувреме и исказана је кроз равнотежу на семафору.

Вицешампиони Србије (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)


Друго је почело чаробно. Сви прилази Арсићу су затворени, шампион није имао одговор, а у нападу све што је Нови Сад могао је да направи седмерце. Само су тренутно спречили голове, јер је Додић био невероватан и прецизан. Донео је плус пет у 38. минуту, 19:14.

шампиони Србије (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)


Војводина је ипак квантитативно у предности и када квалитетом не парира. Ђорђић и Воркапић, уз пробуђеног Пукховског, играч више често и чврсто у дефанзиви донели су им изједначење у 46. минуту, а потом и вођство у 47. минуту. Драма је била на видику, јер се убрзо опоравила и Металопластика.

У последња два минута је Војводина унела плус један. Миленковић је погодио први пут када беше најважније за плус два 90 секунди пре краја.

Брајовић је био најефикаснији из игре са осам голова у Металопластици.


Шабачком рукомету највише признања

Дарко Арсић, голман Металопластике Еликсир понео је признање најбољег играча Супер лиге за ову сезону, док је Матеја Додић проглашен звездом у успону. Исто признање, само у женској конкуренцији завредела је Тамара Мандић, рукометашица Медицинара!

У идеалном тиму Супер лиге место су нашли: Дарко Арсић, Милан Јовановић и Матеја Додић
Д. Б.

Најновији број

13. јун 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa