Инфо

28. мај 2024.28. мај 2024.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Насловне стране за уторак, 28. мај

Београдски дневни листови на насловним странама за уторак, 28. мај пишу о уласку Косова у Парламентарну скупштину НАТО-а, о предстојећим изборима у Србији и о порасту насиља у Београду.

АЛО - Лист пише да је немачки канцелар Олаф Шолц разочарао украјинског председника Володимира Зеленског "Украјина у НАТО за 30 година".

БЛИЦ - Пет дана до изласка на биралишта "Који су то градови где Вучић каже да ће бити неизвесно". Поново актуелизована тема о јединственом дрес коду ђака "Униформе у школама, да или не?" Трагедија у српској престоници, несрећни случај или убиство "Мистериозна смрт брата политичара из БиХ".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О Косову као придруженом члану Парламентарне скупштине алијансе "Рафали у Србе као препорука за НАТО". Министар Ивица Дачић каже "Заједно са Вучићем одолећемо нападима". Празно 200.000 кућа "У 463 села не чује се дечји глас".

ДАНАС - Износ просечне плате по Републичком заводу за статистику даје погрешну слику "Педесет одсто грађана прима тек 72.979 динара". Како су протекле предизборне активности "Мало ко има утисак да се кампања догодила". Зашто председник Србије прећуткује придруживање Косова Парламентарној скупштини Нато пакта "Вучић не диже буку јер му не доноси политичке поене".

ИНФОРМЕР - "Лажну државу примили у НАТО", о пријему Косова у Парламентарну скупштину НАТО као придруженог члана.

КУРИР - О Косову као придруженом члану Парламентарне скупштине НАТО "Награда за терор".

НОВА - Аудио записи сведоче како Милан Стаматовић наговара људе да прикупљају гласове за СНС "Памет у главу, ови милости немају". О смрти Ђорђа Мијатовића након напада малолетних хулигана у Београду "Покушао да заштити сина, тинејџери га тукли до смрти". Власник Пинка шокирао видеом на којем испаљује мине "Митровић са ријалитија прешао на наоружање".

ПОЛИТИКА - О утицају страних фондова на српску политичку сцену "Викенд уплате Берлина за подривање Београда". Приштина придружени члан Нато "Курти награђен за насиље над Србима". Уочи "Шумановог форума" у Бриселу "ЕУ рачуна на партнере са западног Балкана".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Опозиција трчи почасни круг", о локалним изборима који ће се одржати 2. јуна.
Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa