Инфо

29. мај 2024.29. мај 2024.
Бета

Бета

Насловне стране за среду, 29. мај

Београдски дневни листови на насловним странама за среду, 29. мај пишу о порасту насиља и тинејџерима који су убили човека на Вождовцу, али и о изборима.

БЛИЦ - "Закопао сам оца у кући због пензије", страва и ужас у Земуну. Лист пише и о прогнозама политичких аналитичара, "Тешко да ће бити пата карте као у децембру".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Ревизија тужбе је пуцањ у празно", правници о идеји БиХ за наплату ратне штете. Лист пише и о митингу СНС у Београду, "Победићемо за живот наше Србије".

ДАНАС - "Сада сви људи на планети прете Вучићу убиством", реакције на изјаве председника Србије да му министар из БиХ "ради о глави". Лист пише и о епидемији морбила у КБЦ Земун, "Заражено седморо, бебе нису угрожене".

НОВА - "Од Арапа смо узели 920 милиона евра за буџетску подршку", од кога се све и зашта Србија задужила до 36 милијарди евра. Лист доноси и "Детаљан водич за упис на факултете".

ПОЛИТИКА - "Метро није само жеља, већ реалност Београда", каже Александар Шапић у интервјуу. Лист пише и да "Немачке фабрике долазе да Чачак више не одлази", положен камељ темељац за погон ПВЦ групе.
Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa