Инфо

14. јун 2024.14. јун 2024.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Адвокатска комора Шапца обележила славу

Адвокатска комора Шапца обележила је своју славу Светог Јустина Филозофа. Ломљење колача уприличено је уз мали део чланства, уз свештенике и пригодан обред.

Вера Палинкаш са свештеницима (Фото: Глас Подриња)


-Свети Јустин Филозоф је ранохришћански светитељ. Обележавамо га скромно, у просторијама нашег Одбора. Свечану вечеру организоваћемо у ресторану, како за чланове коморе, тако и за наше колеге из правосуђа, односно судова, тужилаштава на нивоу Шапца, као и за још неке госте, наше сараднике и пријатеље, навела је адвокат Вера Палинкаш, домаћин славе.

Фото: Глас Подриња


Адвокатска комора Шапца покрива одборе у Ваљеву, Лозници и Шапцу. Комора броји близу 460 чланова, док Одбор Шабац (Са Владимирцима, Коцељевом и Богатићем) има близу 200 чланова.

-Ситуација у земљи се одражава и на рад Коморе, међутим, сматрам да смо једина независна организација, која је самостална, ради по својим принципима. Ми смо професија која треба да буде пандан власти, да се боримо за права људи којима држава ускраћује нека права. Постоји јединство у нашем раду, наравно ивек има различитих мишљења и она и треба да постоје. Увек смо за дебату и дијалог из којих долазимо до конструктивних решења. Једноумље није добро и увек подржавам да људи другачије мисле, али да имају разумевања за туђе мишљење и да се на крају постигне консензус, навела је Вера Палинкаш.
М.М.

Најновији број

11. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa