Инфо

15. јун 2024.15. јун 2024.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Насловне стране за суботу, 15. јун

Београдски дневни листови на насловним странама данашњих издања пишу о учесталим случајевима насиља над просветним радницима, о намери Србије да изручи белоруског новинара тој земљи, о почетку Европског првенства у фудбалу и о другим темама.

АЛО - "Нападач на скутеру позирао пред камерама", пише лист о младићу који је пре неколико дана на Смедеревском путу надомак Београда пуцао на другу особу.

БЛИЦ - "Ухапшена насилница која је претукла наставницу", лист преноси најаву тужилаштва да ће тражити најоштрију казну за мајку ученика која је напала наставницу у основној школи "Јован Дучић" на Новом Београду.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Зашто су школе постале бојишта", анализа листа поводом учесталих случајева насиља у школама.

ДАНАС - О нападима на три просветара у једном дану лист пише у тексту "Ништа нисмо научили из мајских трагедија". Интервју са новинаром Андрејом Гњотом, кога српске власти желе да изруче Белорусији "Србији не треба белоруска крв на својим рукама".

ИНФОРМЕР - "Орлови спремни за чудо", о репрезентацији Србије на Европском првенству у фудбалу.

КУРИР - "Србија може да направи чудо против Енглеске", уверен је фудбалер Душан Влаховић, уочи меча репрезентација Србије и Енглеске на Европском првенству у фудбалу.

НОВА - Лист наводи да су све гласније приче о повратку бившег шефа БИА у МУП "Томислав Радовановић виђен за директора полиције". О насиљу над просветарима "Наставнике туку и ђаци и родитељи".

ПОЛИТИКА - Лист преноси изјаву председнице Скупштине Ане Брнабић поводом неколико напада на просветне раднике "Цело друштво да осуди насиље над просветарима". "Почело Европско првенство у фудбалу", о почетку 17. Европског фудбалског првенства у Немачкој.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Орлови ће летети високо", преноси лист прогнозу нумеролога о учешћу репрезентације Србије на Европском првенству у фудбалу.
Бета

Најновији број

18. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa