Инфо

23. јун 2024.23. јун 2024.
То Шабац

То Шабац

30. Фестивал цвећа " Руже Липолиста"

Централни програм јубиларног 30. фестивала „Руже Липлолиста” одржан је у Липолисту у организацији Туристичке организације града Шапца, а под покровитељством Града Шапца. Фестивал „Руже Липлолиста” представља јединствену манифестацију у Србији посвећену цвећу, која окупља бројне ружаре и произвођаче других врста цвећа. Осим изложбе цвећа Фестивал је обележио и разноврсан културно-уметнички програм.
Председник организационог одбора Фестивала Немања Пајић уручио је Повељу и прстен пријатељства Виолети Јовановић, извршној директорки НАЛЕД-а, за подршку и сарадњу на реформским пројектима који су подигли ефикасност локалне самоуправе, а Шабац сертификовали као град са повољиним пословним окружењем.


Фестивал Руже Липолиста са собом не носи само туристички, већ и значајан привредни потенцијал потенцијал. Управо због тога Град ће наставити да подржава овај Фестивал и због своје јединствености обећали смо да ћемо од следеће године надградити овај Фестивал како би од следеће године био још бољи и другачији.

Најновији број

11. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa