Инфо

24. јун 2024.24. јун 2024.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Насловне стране за понедељак, 24. јун

Београдски дневни листови на насловним странама издања од понедељка, 24. јуна пишу о дешавањима у редовима опозиције и о литијуму, а баве се и разним друштвеним темама - од фемицида до уписа бруцоша.

АЛО - Лист пише о прослави Дана полиције. Министар информисања и телекомуникација Дејан Ристић у интервјуу за лист каже "Храбро и снажно корачамо у будућност". "У преради литијума не би било испаравања сумпорне киселине", о налазу студије о пројекту Јадар.

БЛИЦ - Лист пише да је у Србији од почетка године убијено 11 жена, у тексту под насловом: "Нисмо спасили Анкицу, Ивану, Аранку, Лелу...". "Сви би у психологе, зубаре и теологе", о упису на факултете.

ДАНАС - "Вучић литијумом плаћа наклоност запада", о могућем отварању рудника литијума. Лист пише о понуди воћа и поврћа на пијацама у региону, у тексту под насловом: "Добра понуда, али високе цене терају купце".

ИНФОРМЕР - Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића са свечаности поводом Дана полиције "Сваки педаљ наше земље мора бити безбедан".

КУРИР - Лист пише да речи војводе Живојина Мишића инспиришу српске фудбалере који играју против Данске на Европском првенству. "Екстремисти пререзали врат свештенику, убијено 10 и рањено 25 људи" о терористичком нападу у Дагестану.

НОВА - "Део опозиције хтео да се реши Ђиласа", казала је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић. Лист пише да су противници власти, после избора, подељени у блокове, у тексту под насловом: "Сарадња је једини избор до 2027".

ПОЛИТИКА - Лист пише о акцији бесплатних превентивних прегледа, у тексту под насловом: "Аларм за спас". "Пикси, на буди Хамлет", пише лист о наступу фудбалера Србије на Европском првенству.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Невреме опустошило део западне Србије", текст о јаком граду који је уништио усеве. "Спремни за сваки сценарио" о обучености српске полиције.
Бета

Најновији број

11. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa