Инфо

13. новембар 2018.13. нов 2018.
Пријатељство и захвалност

Пријатељство и захвалност

Руководиоци традиционалног Кроса Радио телевизије Србије пригодним поклонима и признањима захвалили су се Шапцу за одличну организацију једне од трка финалне серије и ове јесени и доделили признање за град са највећим бројем учесника.
-У Шапцу смо одавно као код куће, а долазак је долазак код пријатеља. Ове године уметничку слику добија само град који је окупио највише учесника. Шабац је одавно сигуран домаћин и радујемо се сваком новом сусрету - истакао је оснивач Кроса Стеван Ковачевић.
Госте је у Градској кући угостио председник Скупштине граад Шапца и председник ОО Кроса у Шапцу Немања Пајић.
-Поклони и признања су лепи, али важније и веће од свега је пријатељство које нас веже и које ће дуго трајати. Свакако да рачунамо и наредне године да будемо организатори и ми смо већ уходана екипа. Важније од свега је да расте број учесника, да смо обогатили програм трком ученика Школе за децу са посебним потребама - истакао је Немања Пајић.
Уз поклоне уручене Немањи Пајићу, захвалнице су заслужили и Драган Весковић, некадашњи атлетичар, а сада велика помоћ у организацији, односно Драган Николић, градски већник задужен за спорт.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa