Инфо

23. април 2019.23. апр 2019.
Насловна страна за уторак, 23. април 2019. године

Насловна страна за уторак, 23. април 2019. године


Дневни листови на насловним странама издања за уторак пишу о предстојећем састанку лидера Западног Балкана у Берлину 29. априла, о обележавању 20. годишњице од бомбардовања зграде РТС-а и другим темама.

БЛИЦ - "Вучић до краја месеца са Сијем, Путином, Меркел и Макроном", лист пише о предстојећим састанцима председника Србије у Пекингу и Берлину. "Зашто је невидљива потерница за Марком Милошевићем", лист пише да је потерница која ја расписана 2007. против сина бившег председника СРЈ Слободана Милошевића постала невидљива на сајту Интерпола.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Потпишите споразум до октобра", лист пише о састанку у Берлину којем ће присуствовати председник Србије Александар Вучић и председник Косова Хашим Тачи. "За држање дроге до 10 година робије", лист пише о изменама Кривичног законика.

ДАНАС - "Оља Бећковић: Решили да се додворе председнику", лист преноси изјаву новинарке Оље Бећковић поводом отказивања трибине Инстутута за европске послове у Нишу на којој је требало да учествује . "Сендвич за 'Лутку са насловне старне'", лист пише о наступу рок бенда Рибља чорба на митингу Српске напредне странке (СНС) у Београду.

ПОЛИТИКА - "Две деценије од удара на зграду РТС-а", лист пише о 20. годишњици од НАТО бомбардовања те медијске куће. "Украјини се смеши геостратешко мешање карата", лист пише о победи комичара Волдимира Зеленског на председничким изборима у тој држави.
Извор: Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa