Инфо

28. мај 2019.28. мај 2019.
Ватерполо савез против спектакла!

Ватерполо савез против спектакла!

Сутра се у Шапцу игра историјски дуел, у граду и на базену који је ватерполу вратио сјај спорта где је атмосфера боља него на фудбалским или кошаркашким утакмицама, заказан је први меч финала плеј офа у коме домаћи "Шабац", освајач Купа, најбољи тим домаће и регионалне лиге из Србије, дочекује вицешампиона и некадашњег шампиона Европе "Црвену Звезду". У најави је још један спектакуларан меч, ипак, као да Ватерполо савезу Србије то не дговара и клуб се суочава са проблемима.

Како наводе у редовима освајача Купа, притисци ка судијама, започети још на финалном турниру Купа, настављени у полуфиналу плеј офа против "Партизана" настављени су још већом жестином како се ближи почетак финалне серије. Кровна организација трофејног спорта ствара притисак ка арбитрима, стављајући учеснике финала у неравноправан положај.

-По завршетку финалне серије јавности ћемо представити сва имена и конкретне потезе који су чињени против нашег клуба и уверени смо спортског духа и фер плеја у ватерполу - истичу у клубу.

Ипак, Шапчани верују да могу до још једног подвига.

-Упркос свему, упркос чињеници да је "Црвена Звезда" фаворит, упркос противницима клуба ван базена, наша публика је најбоља у земљи, верујемо и у Европи. Наши играчи, стручни штаб, уз подршку фантастичне публике, могу много тога и могу против јачег и бројнијег ривала. Желимо да сви који желе, буду у могућности да погледају овај меч, буду део историје, те смо се одлучили да поставимо и монтажне трибине као што је био случај на отварању Градског базена 2015. године. Квалитет у базену смо показали, атмосфера у Шапцу је неупоредива са другим базенима у региону и заједно можемо све - истичу у клубу.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa