Инфо

15. април 2021.15. апр 2021.
фото: с. с.

фото: с. с.

ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА

ПАРТИЗАН КАДА ЈЕ НЕВАЖНО

Док постоји теоретска шанса, треба да постоји и нада и свака утакмица је, стога битна. Партизан је сам инспирација, међутим, руку на срце, нити гости могу више или ниже од другог места, нити Мачва може мењати позиције ван опасне зоне. Сва је прилика да наредне сезоне неће бити првенственог меча ових ривала, те би могао добити посебну ноту дуел. Резултатски, реално, реч је о мечу без неког значаја, јасно је ко је апсолутни фаворит.

Два пораза Мачве, против Лучана и у Крушевцу, запчеатили су судбину младог шабачког тима, док је прекид низа Партизана у дербију онемогућио и њима снове о титули. Присуства публике нема, те ни потенцијалног уживања у добром мечу и игри бар једног од ривала. По свему судећи биће то меч разочараних екипа које нису оствариле ове сезоне оно што су желеле.

Напредак - Мачва 2:0 (1:0)
Крушевац. Без гледалаца. Гл. судија: Новица Анђеловски (Качарево), помоћници: Живин (Нови Сад)и Бељин (Бела Црква). СТРЕЛЦИ: Милуновић у 42.И Чечарић у 55.мин. Жути картони: Адамовић и Гордић(МАЧВА.
МАЧВА: Гордић, Пејовић, Мијаиловић, Пешић, Николић (Панић, Адамовић, Обровац (Ристановић), Кнежевић, Михајловић (Трипковић), Ортиз (Тримановић, Ћирковић (Ђоковић).


Мачва се током зиме одлучила да гради млад тим, претпостављамо за будућност, те и остатак сезоне би могао бити добра припрема за наредну, прволигашку, у покушају да се тим брзо врати међу суперлигаше, време ће показати да ли је то реално.

Неће бити публике, нема резултатског императива и једино мотивација великог ривала може довести домаће изван граница могућности у петак.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa