10. novembar 2016.10. nov 2016.
GRADONAČELNIK ŠAPCA U POSETI FIRMI „GOLD PAK“

GRAD PARTNER I DOMAĆIM FIRMAMA

Kompanija „Gold pak“ iz godine u godinu povećava obim proizvodnje, a uskoro će sa poslovanjem početi na novoj lokaciji u Severozapadnoj radnoj zoni
Razvoj šabačke firme „Gold pak“ počeo je 2003. godine. Porodična proizvodnja konditorskih proizvoda je kontinuirano podizana na viši nivo, uz povećanje broja kupaca. Zbog konstantnog širenja obima posla rukovodstvo preduzeća odlučilo se za izgradnju novih pogona u Severozapadnoj radnoj zoni.
- Ono što Šabac čini dobrim mestom za ulaganje je činjenica da mi ne prodajemo livadu, već kompletno infrastrukturno opremljeno zemljište po najpovoljnijoj ceni u Srbiji. Sa druge strane, efikasne procedure kao i vođenje investitora kroz sve faze realizacije njegove investicije, opredeljuju privrednike da svoj kapital ulože baš u Šabac, navela je Violeta Šestić, saradnica za privredu u kabinetu gradonačelnika.
Ovu uspešnu porodičnu firmu prošlog četvtrka posetio je i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.
- Preduzeće „Gold pak“ jedna je od 30 firmi koje su u poslednjih godinu i po dana kupile parcele u Severozapadnoj radnoj zoni. Šabački privrednici imaju punu podršku lokalne samouprave, jer su nam podjednako važni kao i veliki, strani investitori. Posetio sam firmu koja je šabačka i u kojoj rade samo Šapčani. U perspektivi ova firma će proizvoditi bombone za sva tržišta regiona. Veoma je značajno da imamo ovakve firme u Šapcu, male, stabilne ali vrlo fleksibilne i sposobne, sa ozbiljnim preduzetnicima koji su voljni da uzmu stvar u svoje ruke. Grad u tome treba i može da im pomogne, i to je od početka naša politika. Koliko god da navijamo za strane investicije mi jednako, a možda i više pomažemo i podržavamo domaće privrednike. Svako treba da dobije priliku da zaradi više, istakao je gradonačelnik Šapca.
Konditorski proizvodi kompanije „Gold pak“ lako pronalaze put do kupaca. Veliki deo proizvodnje završava u izvozu, sa tendencijom povećanja.
M.S.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa