9. mart 2017.9. mar 2017.
STIPENDIJE ZA NAJBOLjE
PRIJEM STUDENATA U GRADSKOJ KUĆI

STIPENDIJE ZA NAJBOLjE

Gradonačelnik Nebojša Zelenović je u Gradskoj kući organizovao prijem studenata sa najboljim prosekom i sa njima potpisao ugovore o godišnjem studiranju.
Grad Šabac, stipendira studente dugi niz godina i u te svrhe izdvoji više od 8 miliona dinara. Ove godine stipendiju u iznosu od 14.000 dinara koja će biti isplaćena u 12 mesečnih rata dobio je 21 student sa najboljim prosekom i tri studenta čija su buduća zanimanja procenjena kao deficitna (inženjer građevine, mašinski inženjer i profesor matematike).
- Drugi put dobijam stipendiju koja mi mnogo znači jer mogu stručno da se usavršavam. Stipendija ujedno i olakšava život mojim roditeljima, pa želim da se zahvalim našem gradu i gradonačelniku Nebojši Zelenoviću, jer su mi ovo omogućili i na ovaj način doprineli tome da mi mladi shvatimo da se znanje, obrazovanje i rad isplate - izjavila je Milica Ranković student prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu
Gradonačelnik Nebojša Zelenović navodi da grad mladim i perspektivnim ljudima želi da ponudi najbolje uslove sa ciljem da što veći broj ljudi dobije priliku da se zaposli, i ističe da, ako postoji mesto u Srbiji koje ceni znanje onda je to Šabac.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa