9. mart 2017.9. mar 2017.
VELIMIR ILIĆ, SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ I ĐORĐE VUKADINOVIĆ NA TRIBINI U ŠAPCU

SRBIJA U TEŠKOM STANjU

Gradski odbor Nove Srbije organizovao je u Sali Kulturnog centra, Tribinu „Aktuelna politička situacija i predstojeći predsednički izbori“. Na tribini su govorili Sanda Rašković Ivić i Đorđe Vukadinović iz Pokreta za spas Srbije i lider Nove Srbije Velimir Ilić.
Iako su predsednički izbori nedavno raspisani, nekadašnja predsednica Demokrtaske stranke Srbije Rašković Ivić iskoristila je priliku i u Šapcu se osvrnula na prestanak rada Skupštine Srbije do završetka glasanja za naslednika Tomislava Nikolića.
- Nedopustivo je da Skupština ne radi. Ovo što se dešava je čisto zasmejavanje Srbije. Sve se radi da bi se zapušila usta opoziciji i drugim kandidatima za predsednika Srbije. Aleksandar Vučić zauzima 95 odsto informativnog prostora u Srbiji – istakla je ona.
Njen kolega iz skupštinskih klupa i Pokreta za spas Srbije Vukadinović istakao je na tribini u Šapcu (naglasio) je da je Srbija u „jako teškom stanju“.
- Situacija u Srbiji je toliko teška da jedan čovek ne može da je popravi. Jedan pogrešan čovek, nažalost, može još više da je pokvari. Svedoci toga smo sa Aleksandrom Vučićem i njegovom naprednjačkom vlašću – naglasio je Vukadinović.
Lider Nove Srbije je još jednom napomenuo da su efekti rada aktuelne vlasti nikakvi i da se puno priča, a malo radi.
- Budžet se jedva puni. Narod se bori da opstane. Sve što su mogli poskupeli su ili podigli. Mladi nemaju posao, a ako se neko i zaposli, to su kratkotrajni ugovori. Zato nam mladi i dalje odlaze iz zemlje – zaključio je Ilić.
Kada je reč o predstojećim izborima, učesnici tribine su pozvali građane da izađu na glasanje 2. aprila i da svoj glas daju nekom od opozicionih kandidata.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa