9. mart 2017.9. mar 2017.
UNIVERZITET „ZNANjE“ ZA SVE ŽELjNE ZNANjA

ZAVRŠI I ZAPOSLI SE

Najveće interesovanje za Školu računara i Školu stranih jezika. Pokazalo se da svi koji završe neku od ovih edukacija pronađu posao
Od osnivanja 2000. godine Univerzitet „Znanje“ bavi se osposobljavanjem kadrova u preko petsto sadržajnih programa i oblasti. Za sve željne znanja izbor je veliki, od Škole stranih jezika, Škole računara do Škole lepote u okviru koje se školuju frizeri, pedikiri, manikiri.
- Pored tromesečnih kurseva osposobljavanja za starije populacije, imamo i šestomesečne i devetomesečne. Posebno bih istakao da imamo izvanrednu obuku za vođenje knjigovodstva, odnosno poslovnih knjiga. To je značajno jer se malim ulaganjem može samostalno zaposliti, odnosno voditi knjige za mala i srednja preduzeća. Svi oni koji polože i dobiju sertifikate za vođenje knjigovodstva imaju pravo potpisivanja završnog računa. Tu su i naši ostali sadržaji. Svi su sertifikovani i važe kako u zemlji tako i u inostranstvu – rekao je Gojko Vešović, direktor programa Univerziteta „Znanje“.
Najveće interesovanje vlada za Školu računara i Školu stranih jezika u okviru koje se izučavaju engelski, nemački i italijanski.
- Od ove godine uvodimo i za školsku decu obuku za samostalno učenje i učenje uz našu pomoć stranih jezika. Svi programi su samofinansirajući, izuzimajući tendere koje smo radili za tržište rada. Imamo izvanrednu obuku geronto domaćica koje praksu vrše u Gerontološkom centru Šabac. Pokazalo se da svi koji završe neku od naših škola pronađu posao. To je i logično s obzirom da je u pitanju samofinansiranje, pa tako već u startu znaju šta hoće da rade. Nažalost, pokazalo se da jedan veliki broj naših polaznika ode u inostranstvo. Takva su vremena – istakao je Vešović.
Detaljniji podaci, kao i spisak sadržaja Univerziteta „Znanje“, mogu se pogledati na internet stranici njnjnj.ouznanje.com ili njnjnj.ouznanje.rs. Zaintersovani mogu doći i u prostorije Univerziteta „Znanje“ na drugom spratu Tržnog centra „Kifla“.
- Tu smo već sedamnaestu godinu. Radno vreme je od 9 do 13 časova, dok se u popodnevnim časovima od 16 časova održava nastava. Naša vrata za sve su otvorena – poručio je Vešović.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa