27. jul 2017.27. jul 2017.
KO JE POKUŠAO  DA UBIJE RANKA
KONTROVERZE OKO NAPADA U MAČVANSKOM PRNjAVORU

KO JE POKUŠAO DA UBIJE RANKA

Redakciji “Glasa Podrinja” prošle sedmice je stiglo pismo u kom se navodi da je u Mačvanskom Prnjavoru došlo do pokušaja ubistva i izražava sumnja da će policija pokušati da zataška isto. Kako stoji u pismu, na Petrovdan, u toku noći, nepoznata lica su upala u kuću Ranka Jovanovića “sa ciljem da ga ubiju”. Navodi se da su se napadači predstavili kao policajci.
-Svi znaju ko je naručio ovaj pokušaj ubistva i prave se gluvonemi. Prnjavorska policija godinama unazad imala je propuste ne štiteći svoje građane od ozbiljnih pretnji smrću. Da li će i ovaj put pokušati da zataškaju pokušaj ubistva? Policija nije došla na uviđaj iako je u telefonskom razgovoru najavila dolazak forenzičara iz Šapca. Tražimo zaštitu od nasilnika i od države Srbije, stoji u pismu.
Policijska uprava Šabac potvrdila je da imaju saznanja o ovom događaju, da su obavili razgovor sa oštećenim i da intenzivno rade na pronalasku osumnjičenih, tako da se ne može govoriti o pokušaju zataškavanja.
-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu obavili su razgovor sa četrdesetjednogodišnjim meštaninom Prnjavora koji je izjavio da su ga napala dvojica nepoznatih muškaraca. U Opštoj bolnici u Šapcu lekari su oštećenom konstatovali lake povrede. O događaju je obavešten naležni tužilac, koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu laka telesna povreda. Policija intenzivno radi na identifikaciji i pronalasku osumnjičenih, saopštavaju iz PU Šabac.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa