21. septembar 2017.21. sep 2017.
DEVET MEDALjA
MAČEVANjE

DEVET MEDALjA

Više od 100 takmičara na međunarodnom “Čivija kupu”. Šabački klub osvojio devet medalja. Nadmetali se pioniri, seniori i veterani
Tokom dva dana Kupa u hali “Protić” posetioci su mogli videti više od 100 mačevalaca iz Srbije i zemalja okruženja, a šabački klub “Cerski junaci 1914” (klub organizator) osvojio je devet odličja. Anđelina Đorđević drugo izdanje “Čivija kupa” pamtiće po dva zlata osvojena u kategoriji mač i ženski floret (pioniri C kategorija). Lena Jović je vicešampion u ženskom floretu, dok dve medalje osvaja i Vuk Dragojević, srebrnu kategoriji pionira C floret i bronzanu u kategoriji mač. Nadmetanje A floret kategorije donelo je Šapčanima dve bronze koje su osvojili Stefan Ranković i Danilo Lončarević, a drugog dana su nastupili i najbolji takmičari Luka Ranković, šampion Srbije koji je u Šapcu osvojio srebro i Luka Maksimović, bronzani sa ovogodišnjeg “Čivija kupa”. Oba u kategoriji B floret. Nastupali su još Milan Đerić i David Vasiljević.
U seniorskim borbama u maču najsjajnija odličja odlaze u Beograd, klub “Silni” zahvaljujući Danilu Nikoliću i Jani Grijak. Kod veterana najuspešniji Georgi Pomana. Najstariji borac Anastasov (75 godina).

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa