30. decembar 2021.30. dec 2021.
Dupla pobeda
VATERPOLO: 2008. GODIŠTE

Dupla pobeda

Izuzetnu 2021. godinu, posebno za mlađe kategorije Vaterpolo kluba „Šabac“ zaokružio je dvostruki trijumf momaka rođenih 2008. godine, momaka iz čuvene genracije neporaženih. Šabački vaterpolo dominira i kada sastav podeli u dva tima. Na finalu regiona organizovanom na Gradskom bazenu, dve ovdašnje ekipe, Sava i Šabac dva osvojili su prva dva mesta.

Foto: VK Šabac


Pored šabačkih ekipa nadmetali su se još momci iz niškog Naisa i kruševačke Rasine. Sava je imala fantastičan učinak od tri pobede uz gol razliku 67:7. Savladali su Rasinu 23:2, Nais 28:3 i Šabac 2 16:2, dok je ekipa Šabac dva bila bolja od Naisa 17:3 i Rasine 24:5. Nišlije su osvojile treće mesto. Savu su predvodili Ličanin i Mandić, dok su Šabac dva vodili Petrović i Jovanović.

Foto: VK Šabac


Obe ekipe su uz zlatne i srebrne medalje obezbedile i plasman na polufinale državnog nivoa početkom naredne kalendarske godine. Preostala su dva polufinalna turnira odakle će po tr i najbolja tima, uz prenošenje bodova na finalni turnir. Podsećamo da Vaterpolo klub „Šabac“ brani trofej u Kupu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa