30. decembar 2021.30. dec 2021.
Na vrhu zapada
KOŠARKA: PRL „ZAPAD“

Na vrhu zapada

Nije uspeo M015 da godinu završi sa maksimalnim učinkom, pretrpeo je prvi poraz posle posla godine, međutim i sa njim ostaje na vrhu svoje grupe, još je najbolji u celoj zapadnoj grupi i po prikazanom kandidat za Drugu saveznu ligu gde Šabac nije imao predstavnika sedam sezona.

U očekivano neizvesnom duelu, Ivanjica je osvojila bodove prethodnog vikenda 76:75, no Šapčani sa učinkom 11:1 apsolutno dominiraju i već uveliko razmišljaju o plej ofu. Zatvorili su prethodnu i otvoriće novu kalendarsku godinu igrači M015 kada dočekaju Student već prvog vikenda 2022. Izuzetno važan duel, tim iz Bajine bašte je blizu doigravanja i bodovi protiv njih će se verovatno preneti na naredni nivo.

Jasno je da u doigravanje za Drugu ligu prolaze: Radnički 1950 (KG), Jagodina, Plana. Dilema druge grupe je Požarevac ili Paraćin, dok iz grupe gde su Šapčani, prolazi za sada samo M015 i matematički, dok će biti vrlo zanimljiva preostala dva kola u kome igraju međusobno ekipe iz vrha, a Ivanjica, Mileševac i Student imaju pobedu više od Loznice. Ivanjica gostuje u Prijepolju, dok Loznica ima lagan posao protiv Crnokose. Podsećamo, u Drugu ligu će samo jedan tim na kraju plej ofa.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa