9. april 2015.9. apr 2015.
MEĐUOPŠTINSKA LIGA “MAČVA“ - 19. KOLO

RADNIČKI SIGURAN U DERBIJU

FK „Partizan“ (Drenovac) ““ FK „Radnički šabački“ 0:4 (0:2)
Usamljenost nikako nije dobro stanje, situacija, osim u sportu, osim u „usamljenosti“ na liderskoj poziciji. Korak dalje u osami na vrhu, i korak bliže tituli i plasmanu u Okružnu ligu, nalazi se šabački „Radnički“ posle gostovanja u Drenovcu.
U pravoj svečanoj atmosferi, pred najveći Hrišćanski praznik, Vaskrs, u derbiju 19. kola, drugi najstariji šabački fudbalski klub potpuno je nadigrao domaći „Partizan“ i zasluženo ubedljivo slavio. Teren nije bio baš reprezentativan, ali su se i u takvim uslovima gosti bolje snašli, kontrolisali meč i od starta pokazali domaćima da ne mogu očekivati bodove. Golove za velikih 4:0, po dva u oba poluvremena, postigli su Marković i Kovačević koji je čak tri puta upisao u strelce.
Povoljne vesti za Šapčane stigle su i iz Dublja, gde je „Mladi borac“ savladao Budućnost iz Zminjaka 1:0, čime je prednost Radničkog u odnosu na jesenjeg prvaka porasla na šest bodova. U sredu svoj meč su odigrali „Milicionar“ i „Proleter“, te je, zavisno od rezultata, tim iz Bogatića mogao da preuzme drugu poziciju.
Naredno kolo, „Radnički šabački“ igra ponovo pred svojim navijačima, a dočekuje „Napredak“ iz Mačvanskog Belotića, u 20. kolu Međuopštinske lige „Mačva“.
S. K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa