Инфо

Берза

  • aero 1.689 ▼ -0,18%
  • niis 679 ▼ -0,73%
(9. април 2015.)
САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ИНИЦИЈАТИВНОГ ОДБОРА СДС ШАБАЦ

ИЗБОРИ ЗА РУКОВОДСТВО

Обавештавамо све чланове, пријатеље и симпатизере Социјалдемократске странке са територије града Шапца да ће избори за председника и чланове градског одбора СДС Шабац бити одржани у недељу 26. априла од 10 до 17 часова. Изборне активности ће бити обављене у просторијама странке у пословној згради Кифла, Карађорђева 9, други спрат.
По завршетку гласања, у хотелу Слобода, у сали Цер на првом спрату, са почетком у 18 часова, биће одржана свечана седница скупштине Градског одбора СДС Шабац, на којој ће изборна комисија прогласити резултате спроведених избора. Иницијативни одбор је упутио званичан позив председнику и руководству СДС и очекујемо потврду присуства високих функционера странке. Дневни ред скупштине ће бити накнадно објављен у зависности од пријава гостију. По завршетку официјелног дела скупштине биће одржана и конференција за медије.
Позивамо све чланове, пријатеље и симпатизере странке да својим присуством увеличају свечану скупштину. Као гости ће бити позвани и представници других политичких странака и покрета, затим удружења грађана као и уважени појединци и чланови градске управе.

Најновији број

20. септембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa