9. april 2015.9. apr 2015.
SAOPŠTENjE GRADSKOG INICIJATIVNOG ODBORA SDS ŠABAC

IZBORI ZA RUKOVODSTVO

Obaveštavamo sve članove, prijatelje i simpatizere Socijaldemokratske stranke sa teritorije grada Šapca da će izbori za predsednika i članove gradskog odbora SDS Šabac biti održani u nedelju 26. aprila od 10 do 17 časova. Izborne aktivnosti će biti obavljene u prostorijama stranke u poslovnoj zgradi Kifla, Karađorđeva 9, drugi sprat.
Po završetku glasanja, u hotelu Sloboda, u sali Cer na prvom spratu, sa početkom u 18 časova, biće održana svečana sednica skupštine Gradskog odbora SDS Šabac, na kojoj će izborna komisija proglasiti rezultate sprovedenih izbora. Inicijativni odbor je uputio zvaničan poziv predsedniku i rukovodstvu SDS i očekujemo potvrdu prisustva visokih funkcionera stranke. Dnevni red skupštine će biti naknadno objavljen u zavisnosti od prijava gostiju. Po završetku oficijelnog dela skupštine biće održana i konferencija za medije.
Pozivamo sve članove, prijatelje i simpatizere stranke da svojim prisustvom uveličaju svečanu skupštinu. Kao gosti će biti pozvani i predstavnici drugih političkih stranaka i pokreta, zatim udruženja građana kao i uvaženi pojedinci i članovi gradske uprave.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa